Μετέωρα-Ελάτη-Περτούλι!

H θέα απ’το μοναστήρι του Aγ.στεφάνου. Oλόκληρη η καλαμπάκα και συνάμα ο ξακουστός θεσσαλικός κάμπος ανοίγονται μπροστά μας.

τεράστιοι βράχοι απο ψαμμίτη,ορθώνονται επιβλητικά μπροστά μας.μοναστηριακά συγκροτήματα κατασκευασμένα στις κορυφές τους!
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Συνωστισμός βραχώδων κορυφών! Πόση ιστορία να κουβαλάνε άραγε;μοναδικό γεωλογικό φαινόμενο,ακόμα όχι ξεκάθαρο το πώς δημιουργήθηκε,γι’αυτό και άλλωστε συλλέγεται στα μνημεία παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.
Ελάτη. Σαςσυνιστώ ανεπιφύλακτα να κάνετε μια στάση για καφέ και να απολαύσετε το μοναδικό τοπίο, καθώς ανηφορίζετε για το χιονοδρομικό κέντρο του περτουλίου, δημιουργημένο μέσα σ’εναν φυσικό παράδεισο απο έλατα!
Περτούλι.συγκεκριμένα λίγο μετά το ομώνυμο χιονοδρομικό κέντρο,στο δρόμο προς νεραϊδοχώρι. Μοναδικό αλπικό τοπίο, τα χρώματα του φθινοπώρου κάνουν δειλά δειλά την εμφάνιση τους,όπου μπορείς να γευτείς την ξακουστή γαστρονομία της θεσσαλικής κουζίνας. H θεσσαλία εξάλλου, και στην περίπτωση μας, τα τρικαλα, φημίζονται για τα κρέατα τους!

© Trip to Trip

Σε συνεργασία με τον

Πέτρο Βλάχο

[Best_Wordpress_Gallery id=”13″ gal_title=”Meteora”]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *